Kuřecí maso | ||||
Kuře chlazené | Prsa | Čtvrtky | Křídla | Křídla (úprava I) |
Křídla (úprava V) | Stehna | Stehenní plátek bez kůže | Stehenní plátek s kůží | Špalíčky |
Paličky | Kostry (skelety) | |||
Kuřecí droby | ||||
Játra | Srdce | Žaludky | ||
Krůtí maso | ||||
Krůta / Krocan | Prsa | Horní stehna | Spodní stehna | Steak bez kosti |
Křídla | Krky | Medailon | Guláš | |
Kachna | ||||
Kachna mražená | Kachna chlazená | |||
Ryby | ||||
Uzená mekrela bez hlavy | ||||
Mleté maso | ||||
Mleté mix | Mleté vepřové | Mleté hovězí | ||
Vepřové maso | ||||
Kýta | Plec | Pečeně s kostí | Pečeně bez kosti | Krkovice s kostí |
Krkovice bez kosti | Bok bez kosti | Žebírka pásky extra | Koleno zadní | Panenka |
Lalok | Sádlo | Hlava | Koleno přední | Játra |
Hovězí maso z býka | ||||
Zadní - spodní šál | Zadní - vrchní šál | Zadní - ořech | Plec | Krk |
Líčka | Falešná svíčková | Váleček | Roštěná | Svíčková 1,3 - 1,8 kg |
Kližka | Oháňka | Býčí žlázy | Morková kost | Dršťky syrové |
Dršťky předvařené | ||||
Sýry | ||||
Eidam | Gouda | |||
Uzeniny | ||||
Klobása papriková | Špekáčky | Debrecínský párek | Šunková klobása | Anglická slanina |